Simona Halep a pierdut finala de la Doha

Simona Halep a pierdut finala de la Doha, desi noi speram ca dupa cum a decurs primul set o va castiga. Totusi, tenismena noastra era cu zambetul pe buze, nu e rau sa fii nici pe locul doi pana la urma, nu-i asa? Rivala ei Elise Mertens este mai tanara putin, doar 23 de ani, in timp ce Simona Halep are deja 27 de ani! Deci a pierdut finala din Qatar, Simona ramane pe locul trei WTA, viata merge inainte. Mai sunt meciuri de jucat si finale de castigat, nu-i asa?

Simona Halep a pierdut finala de la Doha

O sa te intrebi de ce am pus o poza cu Simona Halep cand se bucura, pai am pus-o pentru ca asa este ea, vesela si fericita ca a mai jucat o finala. Daca ma uit ca a jucat doar 16 turnee fata de 20 si 22 cate au jucat primele doua clasate, parca e mai lesne de inteles cum de Simona e pe trei si nu pe 1! Parca mai conteaza la 27 de ani pe ce loc esti? de exemplu lidera Osaka Naomi are doar 21 de ani, dar locul doi mondial, Kvitova Petra are un an mai mult ca Simona, 28 adica. Deci se poate.

Stim ca Simona Halep a fost mereu favorita la Doha, anul asta nu a fost sa fie, poate la anul. Teoretic Simonei ii lipseste ceva ca sa castige in astfel de meciuri, a inceput bine si in forta, dar a cedat pe parcursul celor doua seturi de la final. Mie mi-a placut meciul si nu-mi pare rau ca am stat si am sperat pana in ultima clipa in victoria Simonei. Pe data viitoare!

Simona Halep 3 WTA

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.