Site-ul e4Ro a fost acceptat pentru continut recomandat

Un mare avantaj al site-urilor care folosesc AdSense este sa fie acceptate pentru continut recomandat, adica sa fie afisate pe langa recomandarile de articole de pe site [ acestea pot fi configurate, articole mai noi, o anumita categorie, etc. ] deci pe langa acestea vei avea inca trei articole recomandate dar de pe alte site-uri, deci o sursa suplimentara de venit! Azi am activat si eu optiunea pe site-ul e4RO, sa vedem cum vor evolua veniturile, pana acum toate site-urile au inregistrat cresteri de venituri dupa implementare.

Continut recomandat pe site-ul e4RO de la AdSense

Pana in prezent avem sapte domenii acceptate de AdSense pentru continut recomandat, cel mai nou fiind evident e4Ro, desi ma asteptam de mult sa fie inclus in acest club mai select al celor ce folosesc AdSense pentru a-si monetiza site-ul. Sincer sa fiu imi doresc sa vad acest rezultat si pentru alte site-uri cum ar fi DigitalPress sau WebPress, dar se pare ca mai am de asteptat, daca unul dintre cele mai vechi site-uri a fost acceptat abia de curand.

In mod evident nu conteaza numarul de articole, am site-uri cu mai putine articole si au fost acceptate inca de la inceputul lor in program. Evident ca nu merge cu cateva articole, dar cu cateva sute este super OK. Sincer sa fiu sunt choar curios cum vor arata veniturile acestui site in luna februarie – dar si in urmatoarele, comparativ cu lunile anterioare. Site-ul are ceva trafic, nu am inteles criteriul de selectie, probabil este legat de venituri si trafic, coroborat cu cautarile pe nisa sa. Zic probabil, pentru ca sincer nu stiu – dar eu unul as vinde un astfel de site cel putin cu venitul pe cinci sau chiar 10 ani! De ce? Pentru ca eu cred ca aceptatrea in grupul select al celor ce ofera continut recomandat confera ceva in plus site-ului respectiv.

Câștiguri site

Site-ul e4Ro a fost acceptat pentru conținut recomandat

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.