Site-ul meu nu este indexat in Google

Una din problemele majore ale site-urilor noi este indexarea lor la cautare. Cea mai grava dintre situatii est ecand faceti o cautare de genul site:numesite.tld si nu sunt afisate rezultate. Asta inseamna ca site-ul tau nici macar nu exista, dar sa mai atraga si trafic. Iata un sfat bun si usor de urmat: introduceti sitemap pentru a fi indexat. Cum fac asta cel mai usor? Cu un plugin WordPress, in cazul in care folositi acest CMS.

In rest, daca ati trecut de prima faza, apoi de primul cache facut site-ului, aveti grija ce si cum va purtati cu site-ul vostru, pentru a nu avea probleme cu el.

O situatie mai ciudata este cand cumparati un domeniu care a apartinut altei persoane, nu de la ea direct, ci dupa ce a fost abandonat. Este cazul site-ului Jocuri Bune.info, cumparat recent de un prieten, care la sapaturi a demonstrat ca era cu o vechime de cinci ani. Daca a fost penalizat, aveti de furca cu el, dar reconsiderarea trebuie facuta de urgenta, pentru ca altfel o sa asteptati mult si bine sa fie indexat, gasit si sa mai si aduca ceva venit. Bafta!

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.