Site-uri pentru cei ce cauta un loc de munca

Am incercat sa gasim cateva site-uri care sa vina in ajutorul celor ce cauta un loc de munca, iar in primul rand recomandam oricui sa se inscrie pe site-ul celor de la EURES, merita daca ai timp sa cauti cu atentie un loc de munca legal in Uniunea Europeana. Evident ca nu trebuie sa te limitezi la un singur site, asa ca o sa incercam sa va facem o propunere ceva ma larga, cu site-uri recomandate de portalul e4Ro.

Site-uri pentru cei ce cauta un loc de munca

In mod evident vom incepe cu un site care mi se pare mie ca este promitator: i4Jobs.Net – locuri de munca in Germania, care desi ar parea un site restrictiv ca arie acoperita, ofera si alte oportunitati. Un site ceva mai larg ca arie de acoperire este i4Job.Info – Locuri de munca in Uniunea Europeana. Precizam ca pentru cei ce cauta sa se angajeze in Irlanda, UK, Spania, Italia, Olanda, Suedia, Belgia pot apela cu incredere la portalurile romanilor din aceste tari gazduite de e4Fr, e4UK sau 4eu.

Pentru cei ce isi cauta un loc de munca ca bona sau menajera recomandam site-ul Caut-Bona.Info – un site cu vechime ce a ajutat de ani buni mamicile si bonele sau menajerele. In plus va recomandam si careva site–uri sau grupuri de pe FaceBook, desi sincer sa fiu nu prea stiu daca sunt sau nu rezultate, singurul grup real ce am cuantificat cat de cat rezultatele fiind cel al bonelor si menajerelor. In rest mi se pare ca ofera o risipa de energie consumata si rezultate aproape zero. Ma uit cum se posteaza: caut loc de munca, ma ajuta cineva? Cine? Intreb eu.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.