Skype nu mai merge de cateva zile

Ai probleme cu Skype-ul de cateva zile? Folosesti Windows XP SP 2 sau SP 3? Asa am patit si eu, am scanat de virusi, am incercat tot ce se putea, faptul ca dadea eroare la lansare ma scotea din minti.Am pus o versiune mai veche, 4 si credeam ca va fi ok, insa nici o sansa. Asa ca am cautat raspunsul pe blogul skype si l-am gasit! E nevoie de versiunea SkypeSetup_6.6.0.106.msi, am instalat si a mers din prima, ba mai mult, desi am dezinstalat versiuni peste versiuni, pana si parola s-a pastrat la prima lansare.

Prin urmare nu fi disperat, daca ai ajuns pe blogul nostru inseamna ca ai rezolvat problema. De acum Skype-ul tau va merge struna chiar si pe Windows XP cu SP 2! Daca ai avut probleme cu skype-ul si nu stiai de ce, iti zic sincer ca nici eu nu imi explic, probabil ca am dat un update la ultima versiune fara sa ma gandesc, sau cine stie ce, insa cu versiunea 6.6.0.106 scapati de toate problemele!

Skype_Setup

Poate vrei sa citesti si:

One comment

  • WebRp

    Chiar acum am vazut o noua varianta de a va repara problemele ce apar in functionarea Skype – inchidem programul, cautam folderul %appdata% si stergem folderul Skype! La repornire folderul este recreat si nu mai aveti probleme! Incercati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.