Smallfoot in limba romana

Salut, sun George si am 10 ani, dar am decis sa devin blogger si eu, ca am auzit ca asta e meseria viitorului. Ma faceam vlogger dar pentru asta imi trebuie o camera profi si nu am, dar am telefon si pot sa scriu pe blog. Cei de la e4Ro au fost amabili si mi-au publicat prima mea capodopera. Este despre cel mai tare desen animat: Smallfoot. Fiind in limba romana nu am avut probleme, asa ca ma bucur ca suntem abonati la CAT TV. Ei ne dau si internet si filme bune.

Smallfoot in limba romana

Ce ar putea face un copil, daca nu sa se uite la desene animate, iar astia dau mereu aceleasi desene, dar de data asta am avut noroc. Au dat Smallfoot, cel mai tare desen animat dupa ala cu Dracula si castelul lui. De fapt cred ca-i zicea Hotel Transilvania, a fost super de tare. M-am uitat si cu Danny, fratele meu mai mic de 5 ani. Nu stiu ce a inteles el din Smallfoot, dar o sa-i explic eu cand o sa creasca mai mare.

Imi plac desenele animate, dar unele sunt fie prea naive pentru varsta mea, pe altele nu le inteleg. Nu stiu cine le face, dar cu siguranta nu mai e copil, ca altfel ar fi stiut ce ne place noua [ in afara de dulciuri si telefone si tablete ]. Mie imi mai place scoala, penru ca doamna e tare buna si ne invata lucruri folositoare. Daca nu ne dadea teme peretu acasa era perfecta. Nu stiu d ece nu discutam si la scoala despre desenele animate, trebuia sa existe si ora asta in orar. In loc de desen, de exemplu.

smallfoot-limba romana

Smallfoot in limba romana

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.