Smiley a ramas fara bani

Andrei Tiberiu Maria a ramas fara bani, sau ma rog – poate clientii sai de la HaHaHa  Production, altfel nu-mi explic noua sa initiativa la cateva zile de la izbucnirea crize de coronavirus. A, nu stiti despre ce e vorba? Pai omul vrea ceva ajutor de la stat, care sa oblige posturile TV si Radio sa difuzeze cantaretii autohtoni, ramasi fara concerte. Dupa ce voia bani domnul jurat de la Vocea Romaniei – nimeni altul decat seful trupei Vama veche, Tudor Chirila, iata ca si colegul sau Smiley a decis ca ar avea nevoie de sprijin.

Smiley a ramas fara bani

Smiley sau ma rog, Andrei Tiberiu Maria – pe numele sau adevarat, a zis ca e momentul sa se planga si el, impreuna cu alte case de productie muzicala, manageri de artisti importanti, ca ar fi bine sa ii ajute cumva statul asta. Sa dea o lege sau ma rog, o Ordonanta de urgenta, care sa oblige posturile private sa dea muzica de unde au si ei o cota parte din banuti. DA, pentru ca nu-i asa, nu prea sunt obisnuiti cu incasari mai mici. Asa, ca doar cum o sa treaca ei peste criza asta de unde iesim toti mai sifonati, cu buzunarele goale?

HaHaHA Production este o afacere de familie, unde Smiley detine 80% din actiuni, iar mamas tatal sau cate 10% fiecare. Interesant mi se pare ca firma e inregistrata la tara, in satul Ciocanesti. Cifra de afaceri a ajuns in 2018 la peste 9 milioane de lei! Profit net? Cam 100.000 de dolari. Dar uite ca deja nu mai are profit pe perioada de criza, asa ca un ajutor de la stat ar fi bine venit. Pentru el si alti artisti, fara de care tara asta ar ramane pe butuci. Pai sa le dam un ban si celor ce canta muzica populara, ca ei duc traditiile mai departe, mentin tara asta pe linia de plutire.

Intrebare retorica: da mie cine-mi da niste bani? Numai pe o perioada de 3 la 6 luni, cat sa trec si eu mai usor peste criza? Sau ma rog, o pensie mai mare nu se poate?

Smiley

Smiley a rămas fara bani

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.