Specialisti SEO care invart sute de mii de euro lunar

Am ajuns sa fiu prieten pe FaceBook cu cativa specialisti SEO care invart sute de mii de euro lunar, asta e de bine zic eu. E plina tara asta de specialisti in toate domeniile, dar 99% din ei merg dupa principilul ca cel mai bun croitior e cel mai rupt in fund. Da, asa e la noi moda, nu e ca la necivilizatii de afara, unde omul cand ajunge sa le stie pe toate, le aplica pentru el. N’ai prins ideea cu specialistul rupt in fund?

Specialisti SEO care invart sute de mii de euro lunar

Daca nu ai prins-o din zbor, o explic. Specialistul asta in SEO plin de bani, nu reuseste sa-si aduca propriul site in TOP 10 pe cuvinte cheie gen promovare SEO, web design, etc. Dar face asta pentru altii, pe bani frumosi. A reusit unul sa aduca la doar doua luni de la creare un salt de 900% [ aici nu stiu daca la trafic organic sau la bani, dar mai conteaza? ]. Stii ce o sa-ti zica unul din asta? OK, vrei rezultate, baga banii mestere. Si tu daca esti gasca, bagi, ca altfel nu ar trai si astia pe langa noi.

De ce nu cred in miracole de genul azi fac site-ul si maine l-am crescut la 900% [ bine de la zero x 900 = zero! ], pentru ca ma ocup de asta de prin 2005, atunci cu forumuri, azi cu site-uri sau blog-uri. Asadar asta cu am crescut de 9 ori in doua luni nu tine. A sa ma uit la mine si poate cred, dar nu in doua luni, sau ma rog un an. Pana si explicatia e aiurea: ce sa compari in doua luni? Daca site-ul e nou, nu produce nimic, iar lumea ma indoiesc ca da iama pe el de a doua zi. Ma si intreb la ce o mai folosi AdWords asta, unii dau mii sau zeci de mii de euro lunar pe reclama, daca sunt pustani care pot face asta cu de 10 ori mai putin.

Ar mai fi un aspect: de obicei 99,99% din cei ce invart bani nu se lauda cu asta. Asa am vazut eu, si pana acum am vazut de la armatori si pana la smecheri cu afaceri dovedite de milioane de dolari. Si iar un aspect demonstrat: de obicei astia de castiga bani pun valoare pe munca altora, pentru ca si ei au muncit sa ajunga acolo sus. Dar astia de nu dau doi bani pe munca ta, mai mult se lauda decat au sau fac. Parere personala!

ClubSEO

Specialiști SEO care învârt sute de mii de euro lunar

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.