Spre ce ne indreptam?

Incep si eu sa-mi fac griji pentru mica mea afacere online, desi pana la urma daca ma gandesc la nisele mele pentru blogging, astea o sa fie la cautare si pe pandemie. Dar totusi, cand numarul de infectari a depasit 6 mii, iar pana in decembrie cu siguranta ne apropiem de 10 mii pe zi, incep sa ma gandesc serios daca investitia mea in Skoda Kodiaq a fost inspirata. Teoretic cu cei 36.000 de euro stateam mai in siguranta decat cu ce a ramas la saltea dupa achizitie. Asta ca sa nu mai zic ca angajatul meu de pe FaceBook a dat azi rasol, adica nu a facut nimic.

Spre ce ne indreptam?

Chiar daca asa cum am mai zis, luna asta a fost cea mai buna „ever” de cand scriu pe blog-uri, stau cu morcovul pus pentru cateva luni cel putin, macar sa recuperez jumatate din investitia facuta luna trecuta. Oricum pe de o parte se spera ca online-ul va merge mai bine datorita pandemiei cand lumea sta mai mut pe internet, pe de alta parte, cei care platesc sunt intr-o situatie cam grea, asa ca e posibil sa renunte la o parte din cheltuieli.

Oricum ar fi, trebuie sa ne pregatim pentru minim doi ani mai altfel, iar asta nu-mi place deloc. Dar culmea este ca nu e singura problema acum, mai sunt si altele. Gen cine va castiga alegerile din SUA – asteptam pana pe 3 noiembrie. Cine va castiga la Chisinau – aici deja stiu raspunsul pentru primul tur: Dodon pe 1 si Maia Sandu pe 2.

Urmeaza Franta: ce facem cu problema islamica in Europa? Ei aici nu am raspunsuri. Pe de o parte avem criza COVID, pe de alta parte avem atentatele din Franta. Gasim iesirea? Nu prea cred, iar asta dauneaza grav bugetului personal. DA, luna s-a terminat OK, am o crestere de 20% a profitului, deci sa speram ca si noiembrie va fi la fel de bun. Asta mi-ar da 2 sau 3 luni de relaxare, psihologic vorbind. A treia luna consecutiva cu crestere de profit ar echilibra putin balanta mea emotionala.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.