Statistica 2010 – 2020 portofoliu site-uri

Ma uitam pe portofoliul meu din 2010 si pana astazi, unele site-uri au mers si merg bine, altele au avut un inceput bun si s-au pierdut pe drum, iar altele au supravietuit cu venituri destul de mici, dar nu au iesit pe minus. Am avut sa zic asa, in total 1200 de site-uri, multe au fost subdomenii, incercari de a aduce la lumina idei nastrusnice avute la un moment dat. Inca mai am 40 sau 50 de domenii, iar totalul de site-uri nu depaseste 100. Cel mai nou domeniu si despre care deja cred ca m-am cam hazardat este Bucuresteni.info, care are deja in mai putin de o luna peste 100 de articole.

Statistica 2010 – 2020 portofoliu site-uri

Am cateva site-uri care au scos individual peste 10.000 de euro, nu e tocmai mult in 10 ani, cel mai bun abia trecand de 20.000. Pe de alta parte, am doua care au mers super de bine, trecand de pragul de 10 mii in doar trei ani [ aproape, inca nu au implinit varsta, dar nici mult nu mai este! ]. Totalul pe 10 ani a fost 80.000 de euro, o suma frumusica care mi-a permis sa ma joc destul de linistit in mediul online.

Ce nu imi place? Ca am site-uri care au un CPC mare, trafic mic, deci per total nu arata prea bine, fiind lasate in paragina. Tot zic ca de maine ma apuc sa le dezvolt, dar acel maine nu mai vine. Pe de alta parte ma tot zbat sa scap de acele “e”-uri, gen e4RO asta. Nu reusesc si pace. Domeniul e-4U.info este cel mai vechi, ce oi fi avut in cap cand l-am luat? OK, il abandonez, dar pe ce il mut?

Poate ar trebui sa ma axez si pe turism putin, e pacat de domeniul meu Drumetul.info, cu siguranta se poate face ceva cu el. Cat despre proiectele locale, gen Tulcea.info, Aradul.info etc. aici chiar am facut o treaba “buna”! Ati vazut ghilimelele sper!

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.