Stau in carantina si mananc slanina

Din martie stau in carantina in Moldova, nu am voie sa trec granita decat daca ma autoizolez 14 zile. Mai mare tampenie ca asta nu am vazut. Ok, am reusit sa plec in vare in Ungaria, norocul meu ca ungurii nu m-au pus si ei in carantina, dar s-a schimbat si asta de vreo doua saptamani. Pur si simplu se pare ca toti vor sa ne ia prizonieri, nimeni nu ne lasa sa mai circulam, pentru ca nu-i asa, e periculos. Tari ceva mai civilizate fac testari gratuite – vezi Germania, altele merg pe simptomatica, pe testari contra cost. Numai romanii si moldovenii nu fac nimic.

Stau in carantina si mananc slanina

Nu stiu de ce dar am impresia ca nu vom mai iesi din tara pana la anul care vine, asta daca nu cumva lumea se va satura si va iesi la manifestatii. Nu ma plang, afacerile merg binisor, mai bine ca anul trecut, cand nu era pandemia asta pe capul nostru. Dar pe 23 august ar trebui sa sarbatoresc 30 de ani de casnicie, parca as pleca undeva, dar unde? Cand ma intorc sa ma puna astia la carantina?

Am ajuns de nu dorm noaptea si stau sa scriu in loc sa o fac ziua, cand dorm. Evident ca ezista si un avantaj, nu ma mai pune nevasta sa fac nimic, ca e totul gata cand fac eu ochi pe la 15:30. Dezavantajul este ca nu mai fac fata la aprobari si comentarii pe Social Media, eu sunt treaza cand toti dorm si viceversa [ da prieteni se scrie intr-un cuvant nu vice versa!]. Hai ca iar am dat-o pe gramatica, defect profesional, asta e.

Nu mai am idei nici despre ce sa scriu, ma inscriu pe TPU ca acolo sunt singur noaptea, fac puncte ca la balamuc pentru primul raspuns corect.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.