StbEmu fara reclame

Azi a aparut o moda, folosirea programului StbEmu pentru a viziona filme si seriale, asa ca te intrebi cum poti face ca sa folosesti programul fara reclame, nu-i asa? Pentru ca varianta gratuita [ free ] afiseaza in partea de sus o mica reclama. Evident ca nu e foarte suparator, Teo nici macar nu observase pana sa-i zic eu. Dar daca totusi chestia asta te enerveaza, ai putea face ca tu si prietenii tai sa faca rost de StbEmu fara reclame, maxim cinci persoane impreuna cu tine. Cum faci asta? Cu ajutorul familiei Google, care foloseste in comun aplicatiile cumparate din Google Play.

Cum sa ai StbEmu fara reclame

Poti avea StbEmu fara reclame daca vei cumpara varianta Pro. Nici nu costa scump, putin peste 5 dolari. Ideea apare atunci cand vrei sa platesti si nu vrei sa folosesti cardul, ci contul de PayPal. Acum nu ca ar fi mai sigur PayPal pentru plati decat cardul conectat la acest cont. Doar ca in Romania si Moldova de exemplu, nu poti conecta contul de Google Pay cu cel de PayPal, deci singura varianta de a cumpara aplicatia StbEmu este sa platesti cu un card de credit sau de debit. Asa apare importanta unui cont Revolut, care nu poate fi folosit la fel de usor ca alte carduri pentru a te lasa fara bani.

Acum sa revenim la modalitatea expusa mai sus prin care poti avea StbEmu fara reclame, impreuna cu inca patru persoane [ mai exact veti plati o singura data pentru toate cinci ]. Varianta este sa va creati pe contul Google o familie, astfel toate aplicatiile le puteti folosi in comun. Singura problema este sa fiti toti cu adresa in aceiasi tara! Vizionare placuta in continuare.

StbEmu PRO

Cum sa ai StbEmu fara reclame

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.