Gogu

Stefan Secareanu versus Klaus Iohannis

Habar nu am de ce mi s-a pus mie pata sa scriu a doua oara despre Stefan Secareanu, un moldovean de peste Prut care la randul sau posteaza zilnic impotriva lui Klaus Iohannis. Omul se simte roman, doar ca nu-l reprezinta fostul si actualul presedinte. Pana aici OK, dar sa scrii chestia asta zilnic, ca si cand altceva nu mai ai ce face, pare cam deplasat. Ma uit pe profilul lui si vad zeci sa nu zic sute de postari anti Klaus. Pai bine neica, seamana mai mult a propaganda decat a opinie personala!

Stefan Secareanu versus Klaus Iohannis

Da, sunt de acord ca in ceea ce priveste romanii de peste Prut nea Santa Klaus asta nu a facut mare lucru, singurul care avea o opinie clara fiind Basescu. dar mai departe? Chiar si dupa alegeri tot astra postam? Nu merge ca la americani? Gata, avem presedinte, sa-l sustinem si sa ne rugam sa fie mai activ de data asta. Mai mult de atat ce ai de facut?

Majoritatea decide, asa cum in Republica Moldova majoritatea a decis sa stea departe de Romania, sa-l voteze pe Dodon si PSRM [ a se vedea rezultatul de la primarie! ], ce putem face? Mergem mai departe, cautam pe cine sustinem nu pe cine nu, daca e deja ales.

Mai e ceva ce cred ca nu pricepe Stefan Secareanu, anume ca suntem doua tari si asta e realitatea. Decat sa-ti faci probleme cu cine e presedinte in Romania, mai bine te gandesti cum sa faci UNIREA! Parca asta ajuta la ceva, ca rezultatul votului nu-l mai intorci. Vezi partea plina a paharului, e ultimul mandat a lui Iohannis, deci peste maxim 5 ani nu-l mai vezi!

Daca Stefan Secareanu a fost la vot si nu e de partea lui Klaus, e clar c a e de partea Vioricai. Sau ma rog, a votat nul. A ajutat asta? NU cred, dar are el ce are cu diaspora, care nu o voia pe Dancila. Adica fix ca el, dar diametral opus. Doar ca in mintea lui el are dreptate, majoritatea NU. Pai e taman invers coane, majoritatea are mereu dreptate. Asta nu inseamna ca a facut bine, ci doar ca a ales cum a vrut „muschii ei”, fix cum moldovenii din R.M. aleg de fiecare data sa nu fie alaturi de fratii lor in ROMANIA MARE!

Stefan Secareanu versus Klaus Iohannis

Stefan Secareanu versus Klaus Iohannis

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.