Stiri sportive

Marcel Pavel, content writer-ul de care va spuneam ieri a fost surprins si de redactorii de la Stiri Sportive cu mata in sac. Adica concurand la o lada de bere cu cei mai activi bloggeri de pe forumul SEO care a lansat concursul.

Mi se pare interesant cum incearca acest Marcel Pavel sa ajunga in atentia celor ce au nevoie de ajutor in SEO, in speranta ca se va afirma si va dovedi in acelasi timp ca are suficient suport pentru a oferi conditii avantajoase celor ce au nevoie de asa ceva pentru a promova o anumita idee sau site.

Nu cred ca va avea succes pentru ca sunt slabe sperante ca el sa fie cel ales din ceel cateva zeci de siteuri gazduite pe My. Opera penru a fi pe prima pozitie, desi pot fi maxim trei lafisari de pe acelasi domeniu pentru o cautare. Am inceput sa urmaresc cum se comporta respectivul Marcel Pavel pentru lada lui cu bere, contrariat de succesul lui de moment. Sa-l vedem si in restul perioadei cum se descurca, desi chiar dac ama repet, nu-i dau nici o sansa.

Oricum, cred ca locul unu va fi castigat tot de cineva cu o postare pe Opera, chiar daca u va avea nici un suport in spate. Ma intreb atunci ce concluzie se va putea trage? Poate stiti voi, eu unul ma las dus de val, nu cred ca se poate spune mai mult pe un subiect legat de bere, SEO si Marcel Pavel.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.