Subdomenii – planuri de viitor

Am ceva planuri de viitor cu niste subdomenii care zic eu ca o sa mearga pe domeniile romanii.info si moldoveni.info – poate mai sunt si altele dar astea mi se par deocamdata cele mai relevante. La fel de interesant mi se pare si domeniul Tulcea.Info – orice subdomeniu ar fi EMD [ sau nu ] si cred ca ar fi usor de tinut minte si la fel de usor de promovat. Ma mai gandesc ce ar mai fi de oferit potentialilor colaboratori – ma gandesc sa ofer aceste subdomenii fie gratuit si sa impartim eventualele castiguri, fie sa le inchiriez la sume ce nu depasesc 12 – 24 de euro anual!

Subdomenii – planuri de viitor

Stiu ca multi stramba din nas cand aud de subdomenii, eu zic ca sunt ok – am exemple destule care arata ca se poate si inca merge bine – sa zicem ca avem www.4EU.info, un domeniu care are subdomenii si care merg perfect. Asadar daca crezi ca un site de genul www.Anunturi.Tulcea.Info te ajuta cu ceva, lasa-mi un mesaj si discutam. de c enu mai fac eu singur treburile astea? Pai pentru simplu motiv ca nu mai am timp si putere sa mai dezvolt site-uri noi.

Ar mai fi un site disponibil: www.Actori.info – cred ca se preteaza la subdomenii, eu am unul si merge bine: www.Biografie.Actori.info – site migrat la randul lui de pe alt domeniu. Asadar sa zicem ca avem la dispozitie trei domenii cu infinite posibilitati de subdomenii – se poate lua hosting separat pentru proiecte, ca sa nu avem probleme cu traficul, etc. Sunt deschis la orice fel de idee, colaborare. De exemplu am putea crea ceva de genul www.noi.romanii.info, dar asa cum ziceam vreau pe cineva cu putere de munca – nu-l las singur, dar pe el va fi greul sa zicem asa, cel putin la inceput. Sincer nu-mi fac mari sperante, dar cu siguranta as fi regretat daca nu faceam oferta asta acum!

blog

Subdomenii – planuri de viitor

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.