Sunt cryptomonedele solutia viitorului?

Au si astia cu cryptomonedele dreptate cant intreaba: in ce sa mai tii azi economiile? Smecherii zic ca in Bitcoin [ BTC ], eu zic ca NU asta e solutia, dar nici nu stiu sa zic in ce e rentabil. Eu zic ca ceva bani in imobiliare nu strica, desi nu e chiar un chilipir sa ai o casa in care nu stai in carca. De ce? Pai pentru ca impozite, cheltuieli si mai ales ca un apartament nu e vesnic, nici o casa intr-un sat sau oras.

Sunt cryptomonedele solutia viitorului?

Deci azi Bitcoinul este mai slab ca leul romanesc, daca exista asa ceva in lumea asta. Asadar singurul atu al monedelor virtuale este faptul ca sunt finite, cate sunt cu atatea ramai, daca nu se mai pierd cumva pe drum. Dar riscul ca ele sa dispara si mai ales neincrederea in ele – momentan nu prea ai ce cumpara cu BTC, asadar utilitatea este spere zero, este o metoda de a fenta statul, nimic mai mult!

Oare acum e momentul sa cumperi Bitcoini? In ideea ca e mic, dar daca scade sub 1000 de dolari ce faci? Astepti zece ani si speri sa creasca si sa te umpli de dolari? Oricum azi criptomoendele – valutele virtuale – sunt de fapt o chestie pentru cei ce au bani multi si se joaca cu ei, nu pentru omul de rand. Iti place sa risti? Joca-te cu banii tai, desi iti garantez ca sansa sa te frigi pe termen scurt este spre 99%! Adica ai 1% sanse sa iti iasa bine! Mai e o chestie, legata de economisire. OK, iei de 1000 de euro ceva, se dubleaza pretul, ai 2000 de euro. Si? Mai departe?

Criptomonede

Sunt cryptomonedele solutia viitorului?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.