Surpriza de la PayPal

Azi am transferat niste bani din PayPal pe cardul atasat, insa ce sa vezi minune: desi aveam Euro in cont, desi cardul atasat este in Euro, transferul s-a facut in RON. Parca vad ca la intrare, banca o sa ia RON-ii si o sa-i faca inapoi in Euro, asa ca in loc de 500 o sa am in cont si pe card 450! Adaugand ca din lene nu mi-am transferat site-urile de a GoDaddy la Claus Web, deci am platit 50% in plus pe reinnoirea domeniilor, cred ca azi am pierdut cel putin 200 de euro, dintr-un foc!

Surpriza de la PayPal

Nu stiu cum se face dar pe perioada asta de pandemie, sau ma rog – este posibil sa fie o chestie mai veche, pe care n-am observat-o pana acum, institutiile financiare de orice tip incearca sa stoarca cat mai multi bani de la tine. Iei cu stanga, dai cu dreapta – pierzi enorm din banii tai in zilele astea. Pe praful asta cred ca e cazul sa ma reorientez, desi e cam tardiv de exemplu pentru domenii. Sau poate NU!

Cautand mereu sa pierzi cat mai putini bani este posibil sa pierzi timp, iar asta inseamna sanatate si bani in acelasi timp. M-am bisnuit cu pierderile financiare, chiar daca cu ani in urma imi statea inima pentru fiecare euro pierdut „pe nedrept”. Pierzi pe toata linia, solutii gen card Revolut nu mai sunt chiar asa o afacere profitabila, fiind pana la urma nevoit sa accepti soarta asta de platitor fara solutie de iesire din cercul vicios.

Paypal

Surpriza de la PayPal

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.