Surprize de la Google

Parca v-am spus deja ca mai nou, la Google AdSense trebuie sa-ti reconfirmi anunite site-uri, de ce nu pe toate nu stiu, unele au intrat sa zic asa in portofoliu automat! Altele trebuie reconfirmate, mai ales la subdomenii am vazut ca am gauri mari! Am vazut eu ca de exemplu au scazut cumva veniturile pe anumite nise, dar cum pe general sunt pe crestere, am zis ca e ok. Cand verific, gaura mare in buget si trafic aducator de euroi! Asa e cand nu verifici, cand nu esti pe site-uri cu ochii ca pe butelie!

Surprize de la Google AdSense

Asadar aveti mare grija cu codul AdSense, pe unde e pus si daca site-ul este validat, sa nu va treziti ca desi vin vizitatorii pe la voi, zero incasari! Uite ca si articolul cu numnarul 840 e gata, sa-l iau cu lopata! Incredibil cat de greu se scriu articolele astea, cand ma gandesc la WebZone si DigitalPress, deja ma ia cu fiori, cat am de scris – iar acolo nu merge cu chestii din astea, ca fuge lumea de pe site! Aici e ok, cine a auzit de e4RO? Nimeni, ba zic eu! Au auzit ei de Cinema 24h, inca il mai cauta, dar de e4RO nu a auzit absolut nimeni [ cu exceptia colegilor de pe SeoPedia care rad de acest e4 de nu stii ce-i aia! ].

Am insa o chestie care ma cam supara, am nevoie urgenta de o crestere a veniturilor cu 30%, deci implicit a o crestere a numarului de cititori! Organic nu vine, prin distribuire nu am suficiente materiale care sa poata sustine un astfel de trafic [ am facut experimentul cu un site, a reusit sa produca mai mult de 50 de euro intr-o singura zi ], deci sunt in criza de idei!

Am luat si un site .online, ca am zis eu ca suna bine, acum cand vad ca dau 50 de euro pe reinnoire, cred ca a deveni imediat subdomeniu pe 4EU.Info !

Câștiguri site din AdSense

Câștiguri site din AdSense

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.