Surprize la Ferma – un nou inceput

Am inceput sa urmaresc reality show-ul Ferma, un nou inceput din curiozitate, voiam sa vad cum se comporta vedete de genul Kamara, Morosanu sau Brigitte Sfat. Dar desi ma asteptam la toate, nu ma asteptam sa-l vad pe Florin Pastrama atat de prefacut, atat de jos pe scara relatiilor interumane. A fost depasit doar de Brigitte, care se pare – o sa aflam azi sau maine adevarul – i-a pus ceva in mancare Claudiei Pavel. Se pare ca acesta a fost motivul aducerii surorii sale in Ferma si mai ales motivul eliminarii ei din concurs.

Surprize la Ferma un nou inceput

Brigitte-SfatDA, se pare ca unii oameni desi se arata sub masca unui om credincios, fie el si pocait, pot coborai atat de jos in cat sa joace mai murdar decat iti poti imagina. Premiul nu este atat de mare, zicem noi – ca sa merite ce a facut Briggite Sfat in Ferma. Unde are loc concursul? In satul Valiug din judetul Cars Severin. L-am vazut si pe Florin Pastrama mintindu-si pentru cateva clipe colegii – mai ales pe Catalin Morosanu, naivul show-ului. Aceasta este si dovada micimii unui om, sa risti obrazul [ cum se spune in popor ] pentru o minciuna de cateva ore.

Daca te uiti si tu la Ferma la Pro TV o sa intelegi ce zic, fara sa mai dau multe explicatii. Cine va castiga premiul de 50.000 de euro nu stiu, dar stiu cati bani au luat concurentii ca sa lase trei luni viata de acasa si sa mearca la Valiug.

Florin PastramaAsadar o avem in Ferma de acum pe Paula Pavel, sora mai mare a Claudiei. Pacat ca se pare ca Brigitte va pleca acasa fara sa mai concureze, adic ape de o parte i s-a implinit dorinta de a nu merge la duel, dar pe de alta parte se va desparti de Florin Pastrama. Ideea este ca cei doi, fosta doamna Nastase si Florin vor forma un cuplu dupa ce vor parasi amandoi locatia din Caras Severin, si implicit Ferma.

Sursele DigitalPress.info sustin ca cei doi se vor casatori, adica vom avea o nunta intre Brigitte Sfat si Florin Pastrama [ sa vedem in curand pe burtierele de la Pro TV pe doamna Brigitte Pastrama ?]. Cred ca asta va fi stirea anului 2019! Nu va faceti grija ca Pastrama va deveni penticostal, mandra lui Nastase nu mai face parte din acest cult – cel putin asa sustin tabloidele, ea fiind exclusa [ nici nu ar fi demirare avand in vedere ca nu prea respecta dogmele acestei credinte – cel putin in ceea ce priveste modul in care se dezgoleste public! ].

Ferma - episodul de azi

Ferma – episodul de azi

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.