Bani pentru taxiurile din Bucuresti

Primaria din Bucuresti are idei noi, sa dea peste 3.000 de euro din banii din bugetul local taximetristilor, sa-si ia masini noi! Pe bune? Adica eu dau impozite si taxe ca sa faca unii afaceri cu masini noi. Pai nu mai bine imi da si mie de un laptop nou? A, eu macar nu stau in Bucuresti, deci adio voucher si bani de dezvoltare – cine are nevoie de bloggeri? Ok, eu nu visez la bani de la stat, dar la ceva scutiri de taxe chiar aveam nevoie.

Bani pentru taxiurile din Bucuresti

Chiar nu stiu de ce scriu eu stirile aici si nu le scriu pe DigitalPress sau WebPress, dar probabil pentru ca nu prea am ce sa scriu, aici bat apa in piua si ies macar 400 de cuvinte, trei paragrafe mari si inutile. Madam primarita vad ca e plina de idei, dupa taxa de poluare pentru extracomunitari, acum are ideea de a le da bani de la buget taximetristilor, care de fapt presimt ca sunt de fapt firmele mari nu particulari.

Asadar statul suntem noi si noi platim pentru cine vrea „ei”, ca ei „e” sefii nu noi. Nu stiu de ce nu exista platforme de verificare a parerilor societatii – pe orase, nu neaparat la nivel national. Vrei sa faci ceva cu banii cetatenilor? Pai intreba-i nene ce vor si daca vor, nu da tu din banii lor pe ce visezi tu noaptea! Consultarea vcetatenilor ar trebui facuta frecvent, daca zici ca esti un ditamai primarul cu intentii onorabile, da n’ai sa vezi asta la noi. Nu prea curand, dar daca ma decid sa candidez, ai sa vezi si asta.

Bani pentru taxi

Bani pentru taxiurile din București

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.