Tenesi cu tine

Astazi am primit datele cu cele mai vandute produse din Super Market Online, spre mirarea noastra, cele mai vandute prosuse au fost cele de incaltaminte, mai cu seama tenesi cu tinte.

Cand vine vorba de incaltaminte, intelegem ca vien vara, iar lumea are nevoie de incaltaminte noua, insa de ce tocmai tenesi? Si mai ales cu tinte? Probabil ca vine Pastele, lumea se inghesuie la promotii, iar tenesii sunt o incaltaminte usoara, care se asorteza la tinutele de vara.

Pare incredibil, tenesii cu tinte au depasit la vanzari (ne referim aici cantitativ si nu la valoare vanzari) chiar si rochiile sau costumele de baie. Am facut rapid o cercetare a pietei, si culmea, nu sunt prea multe magazine online care promoveaza astfel de nisa. Bucuria celor putini, care totusi o fac.

Modelele scoase la vanzare pot satisface chiar si cel mai exigent cumparator (desi iar stau si ma intreb, ce pretentii poti avea de la niste tenesi, fie ei si cu tinte, cristale sau ghimpi). Dar iata ca asortimentul este atat de vast, incat nu va puteti imagina. Pornind de la culori si marimi, pana la design.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.