Teoretic luna asta bat recordul la scris

Recordul meu este de 65 de articole scrise intr-o luna, iar desi in februarie am cel mai mic venit din ultimii trei ani, cred ca o sa depasesc numarul de articole scrise intr-o luna pe un singur site. Recordul absolut cred ca a fost pe site-ul kLumea.info in septembrie 2014 cand am reusit sa scriu 102 articole. Am mai facut un efort pe ClubSeo, in octombrie 2015 cand am scris 81 de articole. Nu este chiar rau, asta daca nu as scrie si multe balarii, cum este acest articol unde de fapt spun ca am scris nu stiu cate articole intr-o luna. Asa, si?

Teoretic luna asta bat recordul la scris

In afara de faptul ca demonstrez ca se pot scrie multe articole intr-o luna, desi daca discutam de calitate deja avem o problema, cred ca un astfel de articol nu-si are rostul. Dar na, daca este nevoie de cantitate, sa aratam ca se poate. Cand vine vorba de calitate, o lasam ceva mai moale!

Ma uitam la statistica generala si am descoperit ca cel mai rau a fost in august 2018, de fapt toata vara a fost cam aiurea la capitolul trafic adica venituri. Ia sa vad cum arata statistica pe doi ani, adica ceva mai concludent. A fost un minim local [ pentru cine stie putina analiza matematica este clara treaba ] in decembrie 2017, iar minimul absolut pe doi ani a fost tot in august, dar in 2017! Anul trecut in februarie am rupt la trafic, oare unde am gresit in 2019? Asa e viata, nu stii unde ai gresit dar mergi inainte! Mai am sase zile sa recuperez, teoretic se poate, desi nu am chef si energie suficienta sa marjez pe Social Media zilele astea. O sa merg pe organic, mai lucrez la strategie si dupa concediul din martie ma pun pe treaba serios!

blogger de succes

Teoretic luna asta bat recordul la scris

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.