Mindshare Media Romania angajeaza sau da tepe?

Ne-au scris mai multe persoane care au apelat la Mindshare Lab pe FaceBook pentru a gasi un loc de munca, dar se pare ca unii dintre ei au luat teapa. Pagina lor a fost creata pe 8 noiembrie 2018, are putin peste 2.000 de fani, deci cam putin pentru o firma care recruteaza. Nu putem zice ca au fost tepe 100% clasice, adica problema la ei este ca nu mai raspund la telefon dupa ce ai fost la interviu. Nu e chiar placut pentru cei care si-au pus sperante in ei. Adica daca ai chemat omul la un interviu, i-ai zis ca e angajat si ca incepe o perioada de pregatire, parca ar trebui sa-si spui adevarul: NU ai fost selectionat, s-a revocat nu stiu ce, etc.

Mindshare Media Romania angajeaza sau da tepe?

Chiar ar fi interesanta o reactie a lor, mai ales ca din ce am vazut pe Google Maps, nu au recenzii tocmai grozave. Salariile propuse sunt destul de bune pentru un angajat incepator la Call Center, Tepele la care se face referire in mesajele primite sunt pentru angajarea la Airbnb, o companie americana. Astia se ocupa cu inchirieri, asa ca este destul de interesant ce le poate oferi un operator din Romania, clientilor care au probleme.

In fine, astept sa vad ce mai zic si alte persoane legate de experienta loc cu Mindshare Media Romania [ Mindshare Lab ], poate au fost cazuri izolate si cei care au apelat la ei acum o luna sau doua, au avut parte doar de o experienta neplacuta ce nu este neaparat o regula la ei. Tot ce stim din ce s-a mai publicat in presa este ca Mindshare Media S.R.L. a fost amendata de Consiliul Concurentei, fara a avea legatura cu angajarile.

Angajări sau tepe

Mindshare Media Romania angajează sau da țepe?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.