Top 10 bloggeri din Romania

Am gasit din pura intamplare azi, un Top al primilor 10 blogeri din Romania, mirarea mea este ca nu am dat peste ei niciodata in cautarile mele pe net. Evident primul pe lista era Zoso, cel despre care am mai scris aici pe site [blog]. Pentru cine nu stie blogul lui Zoso, recomanda o cautare pe Google. Locul doi si medalia de bronz ii revine lui Cristian China Birta, zis Chinezul. Iar locul trei si medalia de bronz a ajuns la Cristian Manafu. Abia pe patru, cu mentiune apare si Cetin Ametcea zis si Arhi. Deci daca asta e podiumul, sa vedem ce urmeaza pe urmatoarele sase locuri.

Top 10 bloguri

Locul 5 si la fel de necunoascut pentru mine [ de trei din cei 4 enumerati mai sus am auzit pe forumuri – luati exemplu de la ei, etc.] este Bobby Voicu – poate o fi topul prea vechi, de el nu am auzit nici macar in discutii colaterale. Avantajul site-urilor [blog-urilor acestora este ca au un PR mare, ceea ce inseamna un backlinking de calitate – adica bine facut].

Locul 6 si iarasi o nebuloasa pentru mine, Sebastian Dragos Bargau – urmat la mica distanta  de Vlad Petreanu. Ambii au blogurile cu Page Rank 5 – am impresia ca asta e un PR taman bun sa intri in lumea blogerilor – noi cu umilul PR 2 nici ca visam asa ceva.

Locul 8 in topul primilor 10 blogeri este ocupat de Cristian Sutu, locul 9 de Orlando Nicoara si cele din urma dar nu la urma, Cristi Dorombach. Ce scriu ei va las sa descoperiti, cu siguranta scriind numele veti gasi si blogurile, concluzii despre importanta si motivul pentru care sunt celebri o trageti singuri.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.