Top 5 greseli din viata mea

De obicei divortul este o tragedie in viata oricui, dar si casnicia poate ascunde o gramada de greseli. Asa ca iata care sunt cele mai semnificative 5 greseli din viata mea. Pe locul unu este mutarea in Republica Moldova. Cam de aici a inceput sirul erorilor din ultimii 16 ani. Dupa ce am trecut Prutul am facut a doua mare greseala: am vandut apartamentul din Tulcea, pentru ca evident nu avea cine sa se ocupe de el. Cum omul nu se invata minte, am luat o casa in Ungaria, o alta greseala care m-a costat scump. Apoi am plcat in Germania sa fac bani, asta desi se vede treaba ca faceam destui in tara, fara sa stau prin hoteluri si case inchiriate.

Top 5 greseli din viata mea

Mai sus ati vazut care au fost primele greseli facute de mine in ultimii 16 ani, dar cea mai mare, desi se afla pe locul 5, a fost ca am crezut in cel de langa mine. Semne au fost inca de la inceput, as fi putut sa-mi dau seama ca ceva scartaie si ca trebuie sa fiu atent. Dar ai vazut tu minte la mine, ca sa am cu ce sa judec? Regretele sunt ca de obicei tardive, as fi putut invata ceva din anii care au trecut pe langa mine ca pasarea-n zbor.

Am petrecut 16 ani in Republica Moldova, ani pierduti si care au trecut ireversibil pentru mine. Am devenit mai intelept? Poate. As fi putut sta inca 16 fara probleme, daca omul de langa mine nu m-ar fi tradat. Nu va ganditi la chestii lumesti, e vorba de incredere, de promisiuni si mai ales de a avea un scop comun. N-a fost sa fie, viata isi urmeaza cursul ei, fara sa-i pese de noi. Mai pot indrepta greselile facute? Probabil ca DA, mai plauzibil ca NU.

Plec din Moldova mai saraca decat am venit, poate doar mai inteleapta si cu ceva regrete in desaga. Un sfat la final de drum? Nu te increde decat in tine si fii mereu circumspect daca nu vrei sa plangi mai tarziu. Poate ca nu te vei putea bucura de viata pe deplin, dar cu siguranta nu vei gresi atat de des si nu vei ramane dezamagit la final.

greșeli

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.