Topul melodiilor mele preferate

Nu cred ca o sa fac o lista prea exacta a melodiilor mele preferate, pentru ca sunt un tip controversat cad vine vorba de muzica. Ador muzica clasica, sunt rocker si acum ascult  Seal – Kiss From A Rose si in asteptare am Hijo de la Luna. Adica sunt pornit pe muzica lirica – evident veche. Sa mai zic ca am pus chiar acum Azúcar Moreno cu cele doua melodii celebre: Solo se vive una vez si Bandido – era sa uit de Ole, ole … dar varsta isi zice cuvantul.

Oar ecine din generatia noua mai stie de Fool’s Garden si melodia Lemon Tree? Probabil ca voi fi considerat deja prafuit daca ascult Puttin’ On The Ritz – chiar daca am auzit versiuni moderne nu chiar cea a lui Irving Berlin ci pe cea a lui Taco. Asa se face ca nici nevasta-mea nu stie cine sunt cu adevarat cand vine vorba de muzica.

Schimband registrul cred ca am iubit toate melodiile celor de la Boney M si ABBA, fara discrimnare. Asa-s eu, sar de la una la alta, fara o logica. Il stiti pe negriciosul de la Boney M? Il chema Roberto „Bobby” Alfonso Farrell si a decedat misterios in camera sa de hotel in Rusia – Sankt Petersburg.

Daca vine vorba de rock am fost fan de mic al celor de la AC DC si apoi al celor de la Scorpions, despre Cactus banuiesc ca nu am ce aminti aici, iar Pink Floyd si Michael Jackson intregesc lista. Era sa uit ce era mai important, Queen sau Europe – cine nu asculta The final countdown, si iata ca iar schimb registrul si imi aduc aminte de Eros Ramazzotti si Toto Cutugno. Astfel pasii ma duc spre cel care ma bucura fie ca-l ascultam sau il vedeam intr-un film: Adriano Celentano. Lista ar putea continua, dar cred ca mai bine o sa o fac intr-un articol nou, cand o sa va scriu si cate ceva despre biografia lor.

Imi dau seama ce lunga va fi a doua lista, nu am spus nimic de Bryan Adams sau de Rod Stewart si lista poate continua asa inca doua sau trei ore. Tineti aproape, revenim in cinci minute!

Azúcar Moreno

Azúcar Moreno – in trecerea anilor, de la Eurovison in prezent

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.