Tot mai multe site-uri ce trebuiesc confirmate in WMT

Am mai descoperit un site ce rula scriptul AdSense fara a fi afisat, pe motiv ca nu este confirmat in WMT. Momentan am Suceveanul.Info cu probleme si azi am mai adaugat unul pentru confirmare: Aroman.Info – cam putine articole, doar 20. Nu stiu de ce, dar am impresia ca portofoliul meu va fi mult mai mic dupa ce voi reanaliza site-urile. Mai ciudat este faptul ca exista riscul sa nu poti afisa reclamele AdSense pe site-uri noi, ba mai mult – sa te trezesti ca vei trece printr-o etapa de validare asemanatoare cu cea de admitere in sistem.

Site-uri admise pe AdSense

Iata ca niciodata lucrurile nu sunt la fel de simple precum pareau pentru unii, daca pana mai ieri puteai adauga codul AdSense pe orice site din portofoliu, incepand sa castigi bani imediat, uite ca deja lucrurile se cam schimba. Cu siguranta va trebui sa ne revizuim si noi portofoliul de site-uri, nu sunt convins ca merita sa tii mai mult de patru site-uri care nu genereaza venituri – mai ales daca sunt site-uri generale. Sa speram ca o sa pot activa mai toate site-urile, desi cele cu mai putin de 100 de articole si trafic mic sau inexistent – ma refer la trafic organic, nu cred ca vor mai face parte din cele acceptate de Google pentru monetizare.

Uite asa nu ai liniste deloc ca blogger – cine credea ca viata e usoara in domeniul online, cu siguranta se insela sau nu se ocupa de asta la modul serios. Sa vedem cine va mai tine site-uri in portofoliu doar pentru ca suna bine sau pentru ca este EMD. Am deja site-urile vechi – e4 2 bucati, WebPress, iar acum inca doua care nu genereaza venit. Deci cu 5 domenii pentru care dau 125 de euro pe an doar la GoDaddy, cred ca ma pun serios pe treaba in 2019. UpDate: am mai descoperit unul – Ghimpu.eu – asta cred ca nu e de la GoDaddy si va trebui sa fac ceva cu el!

Castiguri AdSense in 2018

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.