Traficul in luna iunie, in cadere libera

N-am mai scris de mult pe blog/site [ ca nici nu mai stiu ce-i asta, blog sau site? ], dar azi m-am trezit devreme si ma uit pe trafic [ T5 si Trafic.ro ] si ce sa vezi? Toate site-urile sunt in cadere libera in luna iunie! La mine oricum nu conteaza, inca nu am gasit smecheria de a avea peste un milion de vizte pe luna, deci mai avem de munca. Adica mai pe scurt sunt la 10% din potential. Dar ma straduiesc in continuare, cine stie cand dau lovitura!

Traficul in luna iunie, in cadere libera

Din datele din Analytics ai zice ca stam mai bine, am urcat cateva pozitii pe medie, asa ca fie asi sau a-si [ as ] mai face eu ceva, dar insuficient pentru a avea rezultatele care sa monetizeze site-ul cat de cat onorabil. Hai ca fraza precedenta e de tot rasul, mi-am uitat gandul incercand sa formatez cumva ceea ce nu era de fapt nevoie, dar o las cum a cazut. Ati prins ideea oricum.

Vad ca stirile merg bine, dar am o banuiala ca de fapt e trafic din Social Media, adica pe scurt din FaceBook. Nu zic ca nu am si eu cam 150.000 de fani carora sa le distribui, dar nu prea ma duce capul ce sa mai scriu. Ca sa termin articolul intr-o nota optimista, luna iunie 2019 a fost cea mai slaba din toate timpurile! Daca mai credeam ca este jalnic, ei bine, iunie este mai rau decat in mai! Ati mai vazut asa ceva?

trafic site

Traficul în luna iunie, în cădere libera

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.