Trilulilu sau YouTube de Romania este de vanzare

Trilulilu sau YouTube de Romania este de vanzare, nu vrei sa cumperi tu site-ul si evident brandul? Am mai vrut eu sa cumpar Ablog.ro dar nu aveam in clipa aia toata suma, cred ca era vorba de 7.000 de dolari/sau euro – nu mai tin minte. Ideea este ca le propusesem sa dau un avand de 4.000 di sa vin repede cu restul de bani, mai ales ca mare parte din trafic era generat de mine. Nu a fost sa fie, de Trilulilu am si uitat ca exista!

Trilulilu.ro este de vanzare

Stiu ca eram mereu pe Trilulilu cand cautam muzica romaneasca, dar cred ca de 5 ani nici nu mai stiam ca exista. A fost infiintat in 2007 si cred ca prin 2008 mi-am facut cont pe site. Nu mai stiu ce am postat, cred ca nu mai stiu nici email-ul cu care am crat contul, asa-i viata. In schimb am gasit numai acolo un clip cu melodia lui George Nicolescu – Imnul inecatilor din Atlantida, nu stiu de ce nu-i place la fel de mult si sotiei, dar NA, avem in cateva privinte gusturi diferite.

Asta a fost stirea, mai departe sa zicem ca vorbim despre Mozart – ca tot dau astia de la 10 TV zi de zi filmul biografic al marelui compozitor. Ce nu arata in film este marea sa opera, se concentreaza pe opere, dar el a compus o gramada de simfonii, ode si alte compozitii pentru pian sau orga. Asta e, eu macar am fost de curand sa revad Nunta lui Figaro, o incantare pentru urechile mele. Pacat ca nu o gasesc pe Trilulilu [ chiar e o chestie aiurea ca nu poti castiga bani pe platforma romaneasca! ].

Trilulilu

Trilulilu sau YouTube de Romania este de vanzare

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.