Truta Marius Adrian sau semecherul de pe FaceBook

Truta Marius Adrian este numele personajului care cerseste bani pe FaceBook de la romanii din strainatate. Nu stim daca asta e numele real sau tot un pseudonim ca cel de Anais Ady, alt cont al aceluiasi personaj. Ca sunt ale lui e clar, pentru ca este aceiasi persoana in live-uri. Daca vrei sa-l ajuti sa traiasca o viata de lux, poti sa-i trimiti bani si tu, fie direct in cont, fie prin PayPal. Sau anunti autoritatile, ar mai fi si solutia asta. Sau te dai ca lupul moralist, asa cum fac eu. Alege ce ti se potriveste mai bine.

Truta Marius Adrian sau semecherul de pe FaceBook

Daca te-ai plictisit de munca si de viata grea, poti lua exemplul lui Truta Marius Adrian, tragi teapa pe FaceBook, cerand bani si donatii ca sa-ti mentii traiul imbelsugat. Acesta este doar un exemplu de inselatorii pe FaceBook, cel mai bun loc unde sa dai peste miloane de ochi gata sa-ti sara in ajutor. Nu trebuie decat sa fii „calare” pe ei, zi de zi, cat mai multe ore. Daca nu ma crezi, incearca si ai sa vezi.

DA, mai sunt persoane care isi dau seama de smecherie, te avertizeaza sa ai grija s anu iei teapa, dar astia sunt repede acoperiti de gloata. Daca astfel de articole ca al meu s-ar distribui mai mult, daca ar fi puse inclusiv pe paginile site-urilor de presa, poate ca ar merge mai rapid cu depistarea celor ce fraudeaza, in detrimentul celor care chiar au nevoie de ajutor.

Este Truta Marius Adrian un caz de teapa clasica? Teoretic DA, asa zic multi dintre cei ce i-au dat bani ca sa-l vada mai apoi cum se lauda cu cat a castigat. Practic fara o plangere penala pentru cersetorie sau cum s-o numi asta pe FaceBook, o sa ramanem la dat din gura si el la strans bani.

Truta Marius Adrian

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.