Tudor Chirila se apropie de discul de argint de la YouTube

Tudor Chirila se apropie de discul de argint de la YouTube, adica in curand va avea 100 de mii de fani [ urmaritori, abonati ]. O chestie pe care nu o pricep: are cateva melodii cu peste 20 de milioane de vizualizari, oare astia de ce nu s-au abonat la canalul sau? Sa fie o explicatie logica sau lumea asculta melodiile doar ca sa stie ce a mai scos artistul? Tudor Chirila este casatorit cu Iulia Mizgan, au doi copii impreuna [ cred ca doi baietei ], iar viata sa nu e prea cunoscuta. Dar muzica celor de la Vama, a prins destul de bine, desi eu unul nu o prea gust.

Tudor Chirila – discul de argint de la YouTube

Fata de alti artisti mai tineri, Tudor Chirila si formati sa Vama nu sunt prea in TOP – cum se spune. Jurata de la Vocea Romaniei – Irina Rimes – are de patru ori si ceva mai multi abonati, nu mai zic de vizualizari ale melodiilor ei mai cunoscute [ 47 de milioane si nu e singura de acest fel! ]. Oricum e fain sa primesti astfel de recompense, pacat ca nu se dau si pentru vizualizari ci doar pentru abonati.

Ma intreb daca astfel de persoane cum este Tudor Chirila poate fi numita YouTuber, sau ramane doar artist si atat? Hai ca despre moldoveanca am sa va zic ceva ce o sa va faca sa ramaneti cu gura cascata! Sper ca Irina sa primeasca vestea asa cum trebuie, adica constructiv!

In rest ce sa zic? Nu am sa-l prind eu din urma pe Tudor Chirila la numarul de abonati, desi cine stie .. daca ii pun ambitia poate-mi iese [ avand in vedere ca pe FaceBook am reusit un frumos 1 milion de vizualizari si nu mai stiu cate like-uri! ] la un clip – copiat de altfel de la o emisiune TV.

Recompense YouTube

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.