TVR+ pe trableta

Daca tot mi-am luat tableta am decis sa instalez si TVR+, in speranta ca ma voi uita la postul romanesc cand sunt plecat de acasa. Stupoare, desi avem TVRi, nu merge, singurul lucru care merge este pagina de pornire. Macar acum ma uit la stirile pe care le-am scapat. Pe prima pagina: Tragedia din Ucraina, pacat ca va ramane doar la nivel de stire, nimeni nu va plati pentru crima asta.

Cate avioane civile au doborat rusii

Cursa 007 Korean Air Lines este un caz celebru deja, rusii au doborat avionul fara nicio remuscare, maiorul Ghenadi Osipovici find chiar intervievat de programul National Geografic, fiind chiar mandru de crima sa. Atunci au murit 269 de pasageri nevinovati. CA de obicei rusii au negat acest atac, apoi cand au fost demascati fara a putea nega, au gasit alte explicatii, asa cum sunt obisnuiti.

Iata ca povestea se repeta, iar sute de morti si nicun vinovat. Putin acuza Ucraina ca nu a inchis spatiul aerian, dar tot el se revolta cand avioanele lor nu pot survola zona. Parca esti in bancul ala cu iepurasul si sapca.

Ce a spus guvernul Ponta? Mai nimic, ca sa nu-i supere pe rusi, asa cum ii este lui convenabil, nu castig ploitic, ma fac ca ploua! Se va afla adevarul? NU, caci nu va ajunge nimeni la cutiile negre, in afara de rusi, deci adio adevar.

plagiat

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.