Ultimul venit, primul pacalit

Citeam una si mi-a venit ideea de a scrie acest articol, de fapt mi-a venit ideea de titlu, ca la continut nu am prea meditat. Cert este ca in Bucuresti avem o problema, noi astia mai noi adusi pe lume. Adica avem problema parcarii. NU, nu sunt venit in capitala acum 2 luni, de fapt m-am nascut aici, doar ca nu am avut masina. Sau mai exact ai mei nu au avut. Dar eu am! Deci unde o parchez, ca vand ca toti si-au manjit cu vopsea locul lor, personal, inchiriat cica de la primarie. Asa, pe trotuar in fata blocului.

Ultimul venit, primul pacalit

Locuri de parcare ioc, iar daca o pui in fata blocului, risti sa o gasesti zgariata. O pun si eu mai la fereala, pe o strada laterala, unde nu-s mazgalite locurile, apare un vecin si zice: lasa bai numarul pe parbriz, ca daca i-ai luat locul lu’ altu’! Pe bune? Deci eu nu mai prind loc de parcare in veci? Mai bine vand masina?

Nu stiu cum ar trebui sa faca primariile acum, dar blocurile trebuiau prevazute cu parcari, spatii verzi si de joaca, etc. Acum ai probleme, vinzi locurile de parcare din fata blocului, de pe trotuar. Pe bune? Adica primul venit,primul servit? Scopul fiind evident de a inhata banii de la locatari si cu asta basta. Nu zic sa fie parcarea in fata scarii, dar nici la 2 kilometri nu merge. Aud des ca sunt parcari pe la Pipera, pai ce nu poti sa-ti lasi masina acolo? Bine mai nea primaru’ lu peste prajit, lasa-ne tu in pace si stai matale in parcare acolo sa tai bilete, sa vezi cum e! A, daca ari fi traficul prin capitala super OK, DA – lasi masina cand vii in vizita, iei metroul si te duci la prieteni. Da tu nu ai metrou nici pana la aeroport si vrei sa ma faci pe mine sa parchez fix unde ai facut tu parcare.

Parcarea in Bucuresti

Unde parchezi mașina în București dacă stai la bloc?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.