Un an bun dar o luna rea

Sincer sa fiu nu stiu cum ar fi corect asi sau a-si dar stiu sigur ca desi anul 2018 a fost cel mai bun an de blogareala, luna asta a fost sa zic asa, cea cu veniturile cele mai mici. Anul trecut a urmat o scadere continua din mai pana in august, uramata de o crestere pana in noiembrie. Anul asta a mers sinuos, dupa minimul din decembrie 2017 a urmat o crestere continua pana in martie, apoi o stagnare pana in mai, iar apoi o scadere ce parca nu vrea sa se opreasca.

Cum au fost castigurile din blogging in 2018

Ca sa intelegeti mai bine, sa zicem asa, anula cesta deja am castigat 90% din cat a fost castigul pe tot anul 2017! Adica a fost un an bun, iar daca mai adaug si castigurile din publicitate si cele din content writing, as zice ca sunt multumit, cam cat as fi castigat sa zicem asa, ca angajat in Spania sau Italia. Doar ca stau acasa si – sau – ma plimb de colo colo cu familia pentru a ma relaxa si a gasi subiecte de scris.

Ca sa nu aveti surprize ar fi bine sa va asigurati ca aveti toate cuvintele scrise corect, altfel s-ar putea sa aveti surprize la capitolul gramatica. Fraza asta nu stiu de unde mi-a venit, dar ma mira ca se tot cauta si nu stiu cu ce scop. Practic avem acum doar 638 de articole pe site, vreau sa ajung la macar 1000, avand in vedere c ape ClubSeo.Info am depasit acest numar, iar rezultatele materiale nu au intarziat sa apara. Castiguri intre 300 si 500 de euro anual, de la un singur site pe care nu te prea stresezi sa-l promovezi eu zic ca este ok!

Bani pe net

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.