Unde fac cumparaturile in Dubai

Am scris doua articole pana acum despre viata in Dubai, mai multe gasiti pe www.4Dubai.info – site-ul romanilor din Emirate. Azi am sa va zic cateva chestii interesante legate de cumparaturi: cel mai ieftin cumperi din Carrefour, dar atentie daca platiti cu cardul romanesc, ce alegeti la caserie [ RON sau AED ]. Practic in magazin gasesti de toate, de la mancare si pana la electronice. De exemplu un laptop Asus A 315 cu Windows 10, 4 GB memorie RAM si 128 SSD il gasesti la 1400 AED, faceti conversia voi in RON. oricum aceleasi preturi ca in Romania sa zicem asa.

Unde fac cumparaturile in Dubai

Nu cumparati din marile Mall-uri [ Emirates sau Dubai Mall ] ca ramaneti saraci. Am luat de exemplu de la Emirates un tricou cu 50 de euro, sa nu zic ca nu mi-am luat ceva de firma, dar erau la la Carrefour tricouri cu 5 RON! – pentru copii ce-i drept. Am vazut azi mere cu 3 RON si Magic Bullet cu 99 de RON – bine AED sa zicem mai exact. Destul de ieftin as zice eu. Numai Magic Bullet il gasesti in Romania la un pret ce se invarte in jurul a 170 de lei. Asta daca vrei sa faci niste chestii faine din fructe, care oricum sunt bombe energetice!

Pentru copii recomand Virtual Reality Park din Dubai Mall, ca sa mai scapati de banii economisiti la Carrefour [ o sticla de ulei de 1,8 costa 7 AED, vinetele la doar 3 AED, etc. – v-am dat deja link la magazin sa vedeti preturile! ]. Ce am mai cumparat: struguri cu 10 AED kilogramul, carne de vita – Brazilia – la 32 de dirhami, mai pe scurt a fost super ok in afara de plata cu cardul – a fost singurul loc unde m-a intrebat ce fel de tranzactie doresc: in RON sau AED, iar eu am ales evident lei dar nu sunt sigur ca am ales cum trebuie.

Cumpărături în Dubai

Unde fac cumpărăturile în Dubai

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.