Unde sa ma angajez in 2019

Am avut ocazia sa lucrez la MApN sau in politie, am refuzat pentru ca nu-mi place uniforma si programul fix – nu mai zic de acel sa traiti cand nu am chef. Dar acum regret, ce salarii au astia din armata, nu-ti vine sa crezi ca esti in Romania si ca vorbesti in RON nu in milioanele vechi. Topul angajatorilor din Romania arata ca azi cei mai cautati sunt cei de la Vodafone – aici am un dubiu/intrebare: ca inginer, programator sau agent vanzari?

Pe locul doi in topul anagajatorilor din Romania sunt cei de la OMV Petrom – oare ce o face Iulica, colegul meu care a terminat IPG-ul la Ploiesti? – aici iar am dubii, angajeaza la pompa, pe autostrada sau ingineri, contabili, etc. Asa ajungem la locul trei pe podiumul celor mai buni angajatori: Banca Transilvania – aici chiar am dat-o in bara, degeaba am terminat ASE-ul, daca nu mi-am dat licenta, uite unde era un loc cald, ca al varului Dan, care are un post caldut la Alfa Bank [ bine platit daca a reusit sa ia trei apartamente in rate! ].

Topul angajatorilor continua cu Auchan si eMAG [ aici iar ma intreb, or fi la suport cu clientii, la magazinul online, sau unde? ], pe locul opt este MApN-ul si pe 10, imediat dupa Altex vine INCAS – aici este de fapt cheia – asta este un institut e cercetare.

Ca sa inchei dizertatia – un studiu recent arata ca 38% dintre romani au o afacere – ma intreb daca aici sunt trecuti si taranii de la tara, evident – nu de la oras, caci daca este asa, nu e chiar o bucurie: avem 43,6% dintre romani in mediul rural, dar oricum conducem detasat in UE, unde media este mult mai mica – adica oamenii traiesc la tara, nu la oras [ la noi].

Romania

Unde sa ma angajez in 2019 in Romania

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.