Unul, doua sau mai multe site-uri pe aceiasi nisa?

Am testat o idee, cate site-uri sa ai pe aceiasi nisa. Asadar am creat trei site-uri pe o nisa cat de cat acceptabila, adica cu ceva trafic si potential. Dar si cu concurenta destul de puternica. Cele trei site-uri aveau 2 IP-uri comune si unul separat. Hai sa va zic ce a urmat: toate trei au avut venituri bune, desi mult diferite. Cel mai slab a mers un subdomeniu la care nu am lucrat mai deloc, a scos 150 de euro intr-un an. Pe locul doi a fost un site EMD cu 750 de euro pe an, iar cel mai bine a mers tot un EMD cu acelasi TLD [ .online ] ce a scos 1570 de euro in acelasi an.

Mai multe site-uri pe aceiasi nisa?

Asadar ce sa zic? La cele doua site-uri cu venituri mai mari am muncit, la cel pe subdomeniu m-am amuzat cu cateva zeci de articole, lasat sa zic asa, in paragina. Dar uite ca merg toate trei, nu as sterge niciunul din ele. Evident ca site-urile desi sunt in limba romana, nu au trafic majoritar din Romania. Un trafic modest, cam 335 de mii de vizite pe an. Slab de tot as zice eu, dar totusi satisfacator ca venit.

Sfatul meu? Daca aveti placere sa scrieti, merge sa ai cateva site-uri pe aceiasi nisa, cu siguranta venitul se va aduna si daca scoate-ti banii investiti si ramane ceva profit, de ce nu? Sa nu zica cineva ca i-ar strica 2500 de euro pe an! Zece din astea si ai 25.000 pe an, ceea ce sa fim seriosi, pentru Romania este super OK! Parerea mea.

trafic site

Mai multe site-uri pe aceiași nișă?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.