Cine este Valeria Fainescu

Fac prinsoare ca nu ai auzit de Valeria Fainescu, cum nu auzisem nici eu, doarca citind un mare blogger la moda pe la noi, am dat de numele ei si cinci cuvinte in cruce despre ea. Anume ca e din Republica Moldova, ca e un fel de influencer local si ca are un vlog – sau ma rog, poate o pagina de FaceBook, o sa aflu pe masura ce scriu acest articol.

Cine este Valeria Fainescu

Valeria Fainescu are un cont de Instagram destul de bun, adica la doar 145 de poze are 72 de mii de urmaritori! Pe FaceBook nu am gasit-o, asa ca nici nu o mai caut. Ideea este ca e model, ceea ce nu e chiar rau, nu-i asa? Arata bine, e mamica si mai face si ceva pe internet. Bravo ei, numai unii se supara ca-i merge bine, mie imi e indiferent. De ce? Pai nu ne ciocnim in afaceri, deci e super ok ca o duce capul si ca are o afacere online.

Nu stiu daca poza e cu ea, parca seamana cu fata de pe Instagram, nu stiu daca Fainescu este numele ei de familie real si daca tipul pe care-l urmareste pe site-ul de socializare e sotul sau fratele, dar nici nu-mi pasa! Am vrut doar sa vad daca cineva cauta numele ei – Valeria Fainescu, iar daca da – in ce context. Atat si nimic mai mult. A, mai vreau sa vad cat de sus apar si eu cu acest minunat articol despre o minunata fata din Moldova. La final ce sa-ti urez Valeria? Sa-i oftici pe bloggerii din Romania care au trecut Prutul doar pe internet!

Valeria Fainescu

Cine este Valeria Fainescu

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.