Vali Petcu despre Ioana Dumitrache

E rau cand nu pricepi ce spui: e o maimutica mincinoasa si orgolioasa. Adica te descrii pe tine si atribui calitatile altora. Nu mai pun poze cu Zoso ca imediat scrie la hosting, la mamaia lui si cere sa o dau jos ca ii vede lumea muianul de cocalar. Expresia nu-mi apartine, e luata de pe a saptea dimensiune, un site care a tot scris despre blogger cu ani in urma [ parca pana prin 2017 ]. Cin e Ioana Dumitrache si ce face ea? Nu stiu si nici nu o sa ma apuc sa sap internetul, dar stiu ca odata era mai plinuta, adica un fel de Vali Petcu pe invers [ ala are 24 de kilograme, ea avea probabil cu un zero in plus ].

Vali Petcu despre Ioana Dumitrache

Stau si ma intreb cata minte are nea Vali asta [ ghici cum il cheama ] sa o faca pe Ioana Dumitrache maimutica si apoi tot el sa se intrebe de ce se supara ea si prietenele ei. Pai na, la mintea lui nici nu are cum sa-si dea seama. Iti dai insa seama ce spune face cand vine si citeste articolul asta? Acum urmreaza dovada prostiei:

nu ai cum sa ai 6.600 unici pe zi si sa ai 0 comentarii la articole, decat daca le ai inchise, si ea nu le are, dar nimeni nu comenteaza, ca nu are ce.

Pentru cultura blogger-ului mai exista si varianta 3, ca la mine: nu aprob comentariile! Sic? Asa ca la mine am cateva sute de comentarii aprobate si cateva mii neaprobate dar tinute in asteptare. De ce? Ca sa vad daca omul a mai comentat, ce spune, etc. Adica daca tot ai lasat ceva la mine, nu vad altii, dar vad eu. Inclusiv IP-ul.

Parerile personale ale lui Valentin: toate femeile bloggerite sunt la fel de proaste si de orgolioase! Cand o astfel de cugetare vine de la unul ca el, ai impresia ca omul a fost spitalizat la Socola. Cine stie?

Ioana Dumitrache

Vali Petcu despre Ioana Dumitrache

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.