Vand de toate pentru toti

Sincer sa fiu ma asteptam sa ajung curand la aproape 1000 de articole pe portalul e4Ro, doar ca se pare ca mai am de munca, dsi pe ClubSeo am depasit de mult pragul asta. Este teoretic cel mai mare site al meu, si culmea are si ceva trafic. Va dati seama ca nu am cum sa-l prind din urma pe Zoso de exemplu, asta scrie zilnic si la foc continuu. Ma batea gandul sa ma fac influencer din ala, sa iau banii de la firme pentru promovare. Nu rea o idee rea, zic eu. Scriam despre una, despfre alta si hop bagam soparla, iesea banul.

N-am eu bafta asta, desi am descoperit ca sunt o legenda pe SeoPedia, asa ca raman la chestii legate de gramatica si la meseria de content writer, pentru c ala asta ma pricep eu mai bine. Desi e4RO e printre cele mai vechi site-uri [ domenii ] ale mele, nu-mi mai este asa de drag ca la inceput. Am ramas cu putine „e”-uri, dar ca sa zic asa, astea chiar merg bine. Daca ma uit cu atentie, am inceput sa fiu online pe domenii cumparate din 2012, ce am facut pana atunci? Ca romanul impartial, pe domenii gratuite!

Portalul e4Ro este online din martie 2013, deci la anul facem de ziua mea sase ani de online. Nu e rau de loc as zice eu daca ma uit la rezultate, desi am cam latit-o atat de mult incat desi am zeci de mii de articole scrise, singurul blog de peste o mie este ClubSeo. Evident ca prima luna a fost cea mai prolifica cu 65 de articole, apoi din ce in ce mai putin. Cred ca cel mai jalnic a fost in aprilie 2017 cu un singur articol scris! Si in octombrie cand am scos la vanzare site-ul, evident ca am avut doar doua oferte, ambele pe la cateva sute de euro desi eu cerusem 2.000. Inca mai tin la pret, cine stie cand apare un soim si ia site-ul si domeniul cu tot cu subdomenii! Vand totul, sau de toate mai bine zis!

De toate pentru toti

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.