Domenii bune de vanzare

Ai auzit de domenii premium si te intrebi daca poti avea si tu unul, nu-i asa? Ei bine, am eu de vanzare www.AutoAsig.com, domeniu care pe GoDaddy este evaluat la la 1.467 USD, ceea ce nu e rau zic eu. Daca vrei sa vezi sau sa apreciezi si tu valoarea internationala a unui domeniu, poti incerca aici. Zic international pentru ca la ei nu prea ai cum sa vezi cat costa un domeniu ce are semnificatie doar in limba romana. Asadar daca site-ul tau este unul ce se preteaza la continut in diverse limbi – de regula engleza – poti sa verifici si tu.

Domenii bune de vanzare

Am in portofoliu 40 de domenii de vanzare, am spus mai sus despre AutoAsig.com, dar mai am si altele, cum ar fi WebPress, DigitalPress, ITzone [ sau ma rog am si ZonaIT ], etc. Acum sa revenim la primul domeniu, cel destinat asigurarilor auto. Pai ce nume mai bun ca asta ti-ai dori? Un domeniu pe car edaca nu reusim sa-l vindem la minim 1500 de euro, o sa-l pastram in continuare in portofoliu, ba poate candva o sa punem si continut pe el. Nu in limba romana, asta e clar!

De ce este asa de valoros domeniul AutoAsig? Pai sa-ti vand un pont gratuit: valoarea generata este imensa, chiar si doar daca folosesti AdSense pe el. Pentru ca aici se invart bani adevarati, de la firme serioase. Sa mai zic de vechimea domeniului? Momentan cred ca e la noi de peste un an, dar avand in vedere ca ne costa cam 25 de dolari sa-l prelungim, eu zic ca merita. Mai ales daca asa cum ziceam o sa dezvoltam si ceva pe el.

Alte domenii bune de cumparat: recomand cu caldura site-ul Actori.info, care evident este dedicat actorilor. Ai multe de scris pe el, de la stiri si informatii si pana la biografii. E un site excelent, chiar am de gand sa tin la pret, pentru ca este EMD, este usor de retinut si poate deveni usor cunoscut prin distribuiri, etc. Chiar azi am sa distribui pe FaceBook cateva articole sa vad impactul si mai ales veniturile generate!

Domenii web

Domenii web bune de vânzare

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.