Vasile Badea, supranumit Spartacus, aparat de Serghei Mizil

Daca nu era sa distribuie astia pe FaceBook povestea lui Vasile Badea, supranumit Spartacus, prezentata de inegalabilul Serghei Mizil cu burta di-un kil, ca sa fac si eu pe poetul necunoascut, nici nu stiam ca exista asa specimen pe la noi. Da na, daca a zis si Dragos Patraru la Starea Natiei de el, zic sa vad cine-i mai vedeta asta, Spartacus de Romania. Pentru cine nu stie, in jurul datei de 21 aprilie, anul curent, Vasile Badea voia sa faca revolutie in Rahova. Asa ca a venit politia si l-a cumintit.

Vasile Badea, supranumit Spartacus si Serghei Mizil

Fara a comenta prea mult cat aminte a avut Vasile Badea, supranumit Spartacus, sa se filmeze pe FaceBook in timp ce ameninta cu nu stiu ce revolutie, pentru ca asa sunt ei, astia din Rahova, mai glumeti, am sa discut mai mult de reactia lui Serghei Mizil, care se crede intelectual. Zic se crede, pentru ca mai aduce din cand in cand aminte ca e absolvent de facultate, la Arte si meserii, sau cum s-o fi numind ce zice el ca a terminat pe vremea lui Nea Nicu.

Sincer sa fiu nu stiu cum au aparut pozele astea pe internet, daca Vasile Badea, supranumit Spartacus, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar asta e o alta poveste. Arestarea avea insa la baza nu strambaturile de pe FaceBook, ci bataia din strada. Sa ca vanataile de pe fata lui ar putea fi din timpul confruntarilor de strada si nu facute de jandarmi. Dar uite ca s-a trezit Serghei Mizil sa mai faca un live in care sa ne arate ca nu e departe de Spartacus, la intelgenta ma refer. Vocabularul fiului de fost nomenclaturist este relevant in afirmatia anterioara.

Vasile Badea Spartacus

Vasile Badea, supranumit Spartacus si Serghei Mizil

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.