Vedetele din Romania

Romania are si ea vedetele ei, te si minunezi de unde le scoate. Care sunt ele si de ce sunt asa de vestite, aici evident e responsabila mass media, mai exact televiziunile gen Pro TV si Antena 1, sau ma rog Kanal D. Sa o luam de exemplu pe Simona Trasca, oare de ce e ea asa de vestita? Nu mai zic ca multi o vad deja prezenta pe WikiPedia, ca pe o mare personalitate a Romaniei. In schimb de Valeria Fainescu ce pot sa mai zic? A anuntat ca filmeaza mai ceva ca Eva in costum din frunze transparente si gata vedeta internetului moldovenesc.

Vedetele din Romania

Ma uit de curand la Antena 1 si descopar ca dau emisiuni de acum 10 ani, asta evident pentru ca nu se mai duce nimeni la ei in direct. Il vad pe Dan Negru – nici macar nu mai stii pe unde e omul asta, era prin Moldova la un moment dat. Cand vad emisiunile cu Vadim Tudor inteleg ca au o mare problema de audienta. Nu-l mai vrea lumea pe Badea? In Gura Presei o mai exista? O fi la Antena 3, ca au si astia la posturi de nu le mai stii numarul. Asa ajungem sa le vedem vedete pe Simona si Valeria, ca pe altele nu le mai dau.

Ma uitam si la Plasa de stele, unde fac tot felul de farse. Nu stiu de ce am eu impresia ca sunt 100% regizate si ca nu e de fapt nicio farsa acolo? Sa o vezi pe Tonciu care nu stie ca la Brasov nu e granita cu Ucraina parca e prea de tot. Dar cam asa e cu vedetele noastre, le creaza artificial si apoi pe promoveaza ca sa-si justifice activitatea la tv.

Andreea Tonciu

Vedetele din Romania – Andreea Tonciu

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.