Verificare istoric masina gratuit online

Cine nu ar vrea sa poata verifica gratuit istoricul masinii pe care vrea sa o cumpere, asa ca sit-urile si aplicatiile de mobil s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. In mod cert introducand numarul sasiului [ sau codul VIN cum se mai zice ] poti obtine date despre masina ta – asta daca a fost facut ITP-ul la noi sau mai stiu eu pe unde in lumea civilizata. Teoretic la masinile aduse din Germania se poate vedea o parte din istoric fara probleme. Asadar daca o gasesti cu mai multi kilometri decat arata acum e clar ca a fost modificat kilometrajul.

Verificare istoric masina gratuit online

Ideea asta cu gratuit suna bine, dar nu prea iese la socoteala cand vrei sa o gasesti. Problema e alta, ca de exemplu pe site-ul asta este ca se cer bani pentru rapoarte. Acum depinde ce primesti in schimbul banilor, de cele mai multe ori primesti date pe care le citesti si singur in cartea de service, asa ca nu prea stiu ce sa zic.

verificare

Am incercat sa-mi verific masina mea, ca stiu ca sunt unic proprietar, deci cam stiu ce-i cu ea, luata de noua de la reprezentanta. Dar nu prea imi vine sa le dau banii, asta e alta treaba. Prima partre merge bine, iti zice ce masina e, nu prea mi-a zis niciun site anul fabricatiei, la toate imi zice ca are sute de verificari pentru ea, dar nu prea am chef sa le dau banii si sa-mi arate ca masina nu e furata in 180 de tari. Pe bune? Asta stiam si fara sa-mi zica ei, ca de aia o verifici la ITP – le zici expres sa faca asta si o fac.

Dar accidente? Ce nu e scris in cartea de service si e facut prin garaje cum afli? Ca asa fac smecherii, daca e din vina lor treaba, merg prin garaje sa iasa mai ieftin, iar datele astea nu apar nicaieri. Deci ce afli despre masinile aduse din Germania? Pai istoricul lor acolo, evident. Ceea ce nu e putin. Acum nu stiu daca sunt aplicatii online gratuite in alte tari, ca la noi e clar, toate sunt cu bani!

Verificare mașină online

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.