Cum l-am depasit pe Victor Ciutacu la trafic pe site

Nici macar nu stiam ca am mai scris la mine pe blog despre Victor Ciutacu, dar daca m-am inscris pe Trafic.ro la sectiunea bloguri, am zis sa vad cu cine candidez la TOP 10 in Romania, asa ca l-am redescoperit pe Ciutacu si al sau blog. Se situeaza pe prima pagina la categoria bloguri personale si pe 441 la general. Eu momentan sunt pe pagina a doua, dar sa nu uitam ca a fost noapte, ma si mir ca au trecut pe la mine atatea persoane. Nu stiu de ce am impresia ca statisticile se tin pe ora americanilor, ca ma uit ca la el desi sunt cate o suta si ceva pe zi, azi are deja norma facuta.

Cum l-am depasit pe Victor Ciutacu la trafic pe site

La cine e Victor Ciutacu: fost Antena 1 si Antena 3, acum la Realitatea TV, sincer ma gandeam ca o avea si el publicul lui fidel. Care sa-l citeasca, evident. Dar daca nici pe YouTube nu-l prea urmareste lumea, ce pretentii sa mai ai la un site? Cine mai citeste azi site-uri, bloguri, etc.? Nimeni, sau ma rog – mai nimeni. Oare ii monitorizeaza cineva audienta la TV? Nu m-ar mira sa fie si acolo de cateva mii, atunci chiar stai si te intrebi: e realizator sau cineva da bani sa-l tina pe post?

Bai si cand te gandesti ca Victor Citacu e din Sinaia, ca e generatia de aur: nascut in 1970, cam pe vrema cand mergeam eu la gradinita. De ce nu m-am facut si eu jurnalist? Ca doar dadusem nas in nas [ era sa zic bot in bot ] cu Cristoiu, la Casa Presei. Chiar, intrebare de 100 de puncte: de ce a plecat Ciutacu de la grupul Intact?

Ciutacu

Cum l-am depășit pe Victor Ciutacu la trafic pe site

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.