Vin pakistanezi la munca in Romania

Fara sa fiu prea credul, exista totusi sansa ca sa ne trezim cu 500.000 de pakistanezi la munca in Romania. E de bine, e de rau? Pai daca e nevoie de ei inseamna ca e bine, deci se face ceva in tara asta. Daca ne gandim la numarul lor, e cam mult pentru o tara din care au plecat 7 milioane de romani si ne vine o jumatate de milion de musulmani. Cat vor sta aici? Pai primul pas va fi sa se aclimatizeze, o parte isi vor lua dreptul de sedere, apoi o parte vor migra in Uniunea Europeana, ca acolo se plateste mai bine.

Vin pakistanezi la munca in Romania

Ce conclusii trag eu din venirea pakistanezilor? Ca salariile la noi sunt mai mari ca in Pakistan, ca romanii ramasi acasa nu vor sa munceasca in constructii pe salarii mici. Atat! Unde este totusi exagerararea? Pai romanii zic ca le mai trebuie 500.000 de muncitori, dar cu siguranta nu doar in constructii. De ce nu luam moldoveni? Pai pentru ca si ei au descoperit ca se plateste mai bine in Europa si la Moscova. Atat de simplu! Noi plecam in tari care platesc mai bine, cineva trebuie sa ne ia locul, nu-i asa?

Pe de o parte venirea emigrantilor inseamna ca salariile nu vor creste, iar Romania ia calea occidentului – ma refer ca si tarile dezvoltate au luat emigranti ca sa construiasca. Vom deveni o tara musulmana? Probabil ca DA, daca vom avea un milion de musulmani aici, este evident ca vor avea nevoie de moschei, vom vedea voalul islamic din ce in cemai des pe strazi, vom deveni un fel de Franta balcanica. Asta e, nu te poti impotrivi istoriei. Mai stiti cand emigrau greci isi italienii la noi? Uite ca a venit vremea sa vina pakistanezii.

Pakistanezi la munca în Romania

Vin pakistanezi la munca în Romania

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.