Viorel Vulpoiul si Rafaelo rup audientele

Viorel si Rafaelo rup audientele, este evident ca un canal aparut pe 8 ianuarie 2020 care a reusit sa stranga 120 de mii de fani si aproape 10 milioane de vizualuzari, este ceva nemaivazut. Va ziceam ca Vulpita si Viorel au castigat un sac de bani pana acum, dar de acum incolo, Vulpoiul e singur si se bucura doar el de banii castigati. Habar nu am ce inseamna ca a ajuns locul 1 in Youtube Trending in luna mai 2020, in Italia cica [ si Romania ]. Daca ne gandim ca Vulpita are 4 milioane de vizualizari alaturi de Rafaelor, pare ca asa este.

Viorel Vulpoiul si Rafaelo rup audientele

Azi Viorel si Rafaelor lanseaza videoclipul lor si deja am vazut ca sunt perosane interesate de premiera. Interesant mi se pare ca de fapt nu prea e un succes ci o curiozitate – asta dupa reactii si comentarii. Pagina de FaceBook a lui Rafaelo are putin peste 2.000 de like-uri, desi o gasesti in descrierea celor cateva clipuri lansate pana azi [ 16 la numar ]. Dar indragostitii lulea au strans 162.000 de like-uri pe YouTube, ceea ce nu e chiar putin.

Cine este Rafaelo [ original ]? Raspuns corect: tipul din videoclip, cine putea sa fie? Uite asa in cel mai scurt timp un tip de care nu ai auzit a strans o gramada de fani si probabil a facut si ceva bani pe chestia asta. Sa mai zici ca nu ajuta televiziunea, va dati seama acum de ce aduce Maruta la Pro TV atatea nulitati? Ca le face concurenta astora de la Antena 1. Cu o diferenta, Maruta nu a scos inca nicio vedeta din sertar, el merge pe alea consacrate.

S-a impacat Viorel cu Vulpita? Ei asta o sa aflam din clip, daca apar impreuna raspunsul e DA, daca NU, atunci mai avem de asteptat sezonul doi din serialul Mirelie Vaida.

Viorel Vulpoiul

Viorel Vulpoiul si Rafaelo rup audientele

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.