Vocea Romaniei sezonul 9 semifinala 1

Aseara ar fi trebuit sa ma uit la Pro TV la prima semifinala de la Vocea Romaniei, sezonul 9. Am adormit inainte sa se termine prima echipa, asa ca am zis ca ma uit azi in reluare la prima semifinala. Ei bine, in timp ce scriu acest articol se da Semifinala de la Vocea Romaniei. Dar Teo a zis: pai bine mai, eu fac sarmale si tu intins in pat? Asta dupa ce am intins rufele in baie, am dus gunoiul si am dat carnea prin masina de tocat. Asa ca m-am asezat la scris si scriu despre o emisiune pe care n-am vazut-o!

Vocea Romaniei sezonul 9 semifinala 1

O sa-ti vina sa razi, pe site-ul Pro TV sunt emisiunile difuzate online, dar cand sa intru si eu imi da mesajul: in tar ata nu este disponibil acest video! Pe bune mai mocofanilor? Din tot ce am vazut anula sta la Vocea Romaniei nu mi-au placut cateva lucruri: comportamentul lui Tudor Chirila si reinterpretarile unor melodii. Mai toate, ca sa fiu sincer. La unele nici nu am inteles cuvintele, deci nu am recunoscut melodia!

Asdar in prima semifinala de la Vocea Romaniei 2019, sezonul 9 s-au ales primii finalisti. Antrenoprii nu au avut ce spune, asa ca s-a mers pe votul publicului. A plecat de exemplu nepoata lui Carlos Santana. Pacat, dar daca ajungea in finala era ceva audienta si din afara. Dar cui ii trebuie asa ceva la noi? Teo ar fi vrut sa asculte Amanda Lear, eu as fi mers pe Chris Norman si Smokie. Doar ca noi nu suntem antrenori la Vocea Romaniei. Asa am ajuns sa scot din cutia muzicala melodiile tineretii mele, de exemplu: Laura Branigan cu al ei celebru Power of love. Bine, mergea si varianta romaneasca a Evei Kiss, nu-i asa? Dar videoclipul original este al iubitei Jennifer Rush.

Vocea-României-Live-Video-Online

Vocea României sezonul 9 semifinala 1 online [ 6 decembrie 2019 ]

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.