Vreau o tara ca afara

Nu stiu de ce dar am impresia ca jumnatate dintre romani sufera de sindromul Stockholm, adica sunt indragostiti de PSD [ Dancila, Dragnea et. Co ] si cum a picat guvernul lor deja stiu ca o sa fie mai rau si ne explica cat de bine era cu aia vechi. Asta desi eu luna de luna ies in pierdere din cauza leului romanesc, care e mai slab chiar si decat leul moldovenesc. Nu mai zic de cei peste 50% dintre romani care traiesc cu acel mizer salariu minim pe economie. DA, nici astia de or veni la guvernare nu sunt cine stie ce mari politicieni, dar nici alde PSD nu erau mana cereasca.

Vreau o tara ca afara

Acum toti se asteapta sa vina nenea Orban si sa faca o tara ca afara, ei bine fix cum ne-a dat Dragnea autostrazi si salarii mai mari [ aici trebuie sa fim drepti, desi ne pleaca medicii din tara – banuiesc ca asta a fost costul de fapt, deci pe scurt au crescut salariile in medicina si am inteles ca si putin in invatramant! ], la fel o sa ne dea si astia. Ok, o sa relaxeze sper eu partea de fiscalitate pentru antreprenori – asa ar fi de asteptat, dar stai sa vedem.

Ce am vrut sa zic? Pai am vazut-o pe Liliana Lee cum se plange ca i-au plecat preferatii de la guvernare si ma intreb: oare ce cauta ea pe afara la munca daca era asa de bine in tara? In fine, cred ca vorbesc degeaba, cum ziceam la inceput, chestia sta se numeste sindromul Stockholm – adica te indragostesti de cei ce-ti fac rau, dupa ceva timp in care stai cu ei pe cap! Ce-i drept nici oferta politica de la noi nu e cine stie ce variata, fosti comunisti sau actuali oportunisti. Cam la asta se reduce totul la noi. A se vedea traseul multora prin diverse partide si diverse guvernari.

sindromul Stockholm

sindromul Stockholm

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.