Ce are Vulpescu Andrei si nu am eu?

Stau si ma intreb ce au unii bloggeri si nu am eu, azi ma ocup de cazul lui Vulpescu Andrei, care conform T5 are cam 400 de mii de vizitatori pe blog intr-o luna. Eu am undeva la 600 de mii pe 50 de bloguri, unele mai mici altele ceva mai maricele. Desi irelevanta, media ar fi cam 12.000 pe un site, cam 400 pe zi pe site. Am si cu peste 3000 pe zi, dar am si cu 50, ramanem la medie. Blogul e4RO are cam 200 in medie pe zi, in afara de zilele de boom cant trece si de 10 mii.

Ce are Vulpescu Andrei si nu am eu?

Andrei Vulpescu si-a deschis blogul actual in 2013 ca si mine, putin mai tarziu, prin septembrie, eu postand prima data in martie. Are un canal de YouTube cu 7,77 K abonati dar care strange maxim 1 K vizualizari pe clip! Interesant, nu vi se pare? Despre ce vorbeste el pe blog sau pe YouTube? Despre dragoste, el fiind divortat. Adica a cam dat-o in bara, poate ca de asta acum stie ce-i de facut, s-a prins unde a gresit. Cel mai vizionat clip are 135 K vizualizari si e de acum doi ani. Dar acum unde-i traficul?

Andrei Vulpescu a scris si niste carti, bravo lui sa zic asa. Tocmai patru a scris, Acum este blogger de relatii [ dupa aia cu speaker demotivational, asta e cea mai tare! meserie ]. Da mai , e vorba de Bonea George, un tip cu o mustata haioasa si cam atat. Sa fie atat de multi care vor sa citeasca povesti de dragoste si divorturi, sa-mi fi gresit eu nisa blogului atat de tare?

Cert este ca nu stiu nici sa scriu, dar mai ales despre ce sa scriu, asta este bafta mea, sa ma apuc de scris si sa nu am succesul mult visat. Urmatorul pas este sa scriu cel putin o carte: aventurile galante ale lui Mos Tagarta. Sau poate o serie de romane siropoase cu pensionarul amorezat de vecina de la patru? Uite, vezi ce bine e sa incepi sa gandesti, ideile vin una dupa alta, iar asta fara sa fac macar efortul sa gandesc. Mi-ar fi si greu sa fac asta – sa gandesc – dar cu putin efort poate reusesc!

Vulpescu Andrei

Ce are Vulpescu Andrei si nu am eu?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.